Prima pagina | Catalog produse | Contact
  Cauta
Cosul de cumparaturi
Nici un utilizator logat
Cos
Categorii de produse
Certificate de calitate
GLC
ISCIR Facebook
S.C.DELATREID SRL Constanta asigura si comercializeaza chillere, ventiloconvectoare si pompe de caldura fabricatie FERROLI Italia .Pentru informatii tehnice puteti accesa site-ul http://www.ferroli.ro sau "Contact Delatreid SRL"din pagina Magazinului virtual (unde puteti obtine si informatii privind preturile acestor produse).
Cum cumpar

Magazinul Virtual Delatreid SRL este destinat prezentarii produselor aflate in gestiunea Delatrei SRL si facilitarii preluarii comenzilor de la clienti. Magazinul prezinta instrumentele obisnuite ale unui magazine on-line, precum shopping-cart (cosul) si contul utilizator, tocmai pentru a fi la indemana celor familiarizati cu comertul electronic.

Orice vizitator are posibilitatea sa consulte oferta de produse ale Delatreid. Daca afisate sunt disponibile oricui viziteaza site-ul magazinului virtual, totusi, comenzi on-line nu pot efectua decat clientii Delatreid SRL, dupa un proces de autentificare (login). Potentialii clientii, care doresc sa devina clienti ai Delatreid au posibilitatea sa completeze un formular on-line , furnizand datle necesare inregistrarii. Cererea este transmisa reprezentantilor Delatreid SRL, care, in urma analizei vor putea lua decizia inregistrarii
Autentificarea utilizatorilor se efectueaza furnizand sistemului un nume de utilizator si o parola. Autentificarea este disponibila doar pentru Clientii Delatreid SRL, iar datele de aurtentificare vor fi primite de la reprezentatntii firmei. Este recomandat ca, dupa prima autentificare, sa se intre in sectiunea “Contul meu” si sa se modifice numele de utilizator si parola. Dupa aceasta operatie, autentificarea se va face numai cu numele de utilizator si parola alese de utilizator. Se mai recomanda sa se aleaga o parola usor de retinut de catre utilizator dar greu de ghicit de catre altii (chiar cunoscuti). Se recomanda, de asemenea, ca parola sa aibe cel putin 6 caractere, si sa contina deopotriva litere mari, mici, cifre si semne de punctuatie sau speciale. De asemenea, se recomanda schimbarea periodica a parolei (sau si a numelui de utilizator) la intervale de maxim 3-4 luni.

Dupa autentificare, clientul are posibilitatea sa efectueze comenzi on-line.
Pentru efectuarea unei comenzi, clientul trebuie intai sa caute produsele dorite prin selectia succesiva a categoriei, ramurii si grupei produsului din meniul din partea stanga a site-ului. Dupa caz, daca la o anumita grupa de produse exista mai multi producatori, exista posibilitatea selectiei si a producatorului.
O alta posibilitate de a gasi un produs, este prin folosirea casetei de cautare, din partea de sus a paginii. Cautarea se face in denumire, cod, descriere. Sirul de cautare trebuie sa contina cel putin 4 caractere, altfel, cautarea ar putea gasi prea multe rezultate, devenind irelevanta.

Comanda se declanseaza prin simpla apasare a butonului “Adauga in cos” din caseta produsului dorit. In urma acestei operatii, produsul se adauga in cosul de cumparaturi, cu cantitatea implicta 1. De asemenea, se deschide pagina cosului, unde exista posbilitatea de a modifica cantitatea dorita (se scrie valoarea dorita in caseta si poi se apasa “Actualizeaza”, se poate goli Cosul sau se poate sterge numai un anumit produs din cos.
Din aceasta pagina se poate continua procesul de cumparare, prin apasarea butonului Continua cumparaturile, sau se poate trece la etapa de confirmare, cu butonul Finalizeaza comanda. In pagina de confirmare, Clientul este invitata sa verifice cu atentie produsele comandata precum si datele de facturare existente in evidenta Delatreid. Daca exista modificari de facut se poate reveni la opagina de cumparaturi pentru modificari. De asemenea, pentru executia comenzii on-line, Clientul trebuie sa confirme ca e de acord cu Termenii si Conditiile de functionare a Magazinului Virtual.
Dupa verificarea datelor de catre Client, poate apasa Trimite Comanda, acesta fiind, de fapt, momentul in care comanda se declanseaza. Urmeaza analiza comenzii de catre personalul Delatreid si onorarea ei.

In cazul in care Clientul se razgandeste in privinta comenzii si doreste modificarea sau anularea ei, el va contacta, in cel mai scurt timp, Vanzatorul la telefon 0241/616901 sau email office@delatreid.ro

Login utilizator
Nume utilizator

Parola

Login
Nu sunteti inregistrat? Click aici pentru a completa o cerere de inregistrare
Contact Delatreid s.r.l.
Email E-mail
office@delatreid.ro

telefon Telefon
0371 152 920
0722 273 141

Noutati
Pompe de Caldura _______SPRSUN______
S.C.Delatreid SRL Constanta comercializeaza Pompe de Caldura SPRSUN. Cea mai buna alegere avand in vedere raportul calitate-pret, consum scazut de energie electrica, fiabilitate si durata de viata mai mare cu pana la 30%.

Puteti vizualiza atat pompa de caldura, cat si diferentele de consum fata de centrala electrica conventionala aici.

Pentru vizualizarea datelor tehnice puteti intra aici.

Prima pagina | Catalog produse | Contact | Termeni si conditii | Site map | Cum cumpar? | Inregistrare
2013 © Delatreid s.r.l - Toate drepturile rezervate

Un proiect EPIC WEB