Prima pagina | Catalog produse | Contact
  Cauta
Cosul de cumparaturi
Nici un utilizator logat
Cos
Categorii de produse
Certificate de calitate
GLC
ISCIR Facebook
S.C.DELATREID SRL Constanta asigura si comercializeaza chillere, ventiloconvectoare si pompe de caldura fabricatie FERROLI Italia .Pentru informatii tehnice puteti accesa site-ul http://www.ferroli.ro sau "Contact Delatreid SRL"din pagina Magazinului virtual (unde puteti obtine si informatii privind preturile acestor produse).
Termeni si conditii

CONDITII DE LIVRARE DELATREID SRL

1. GENERALITATI

Clauzele prezentate sunt valabile pentru operatiunile comerciale intre S.C. DELATREID denumit in continuare VANZATOR si primitorul marfii denumit CUMPARATOR .
In situatia in care , intre VANZATOR si CUMPARATOR exista un contract semanat , va avea prioritate acel contract

2. OFERTE

Ofertele sunt valabile la data emiterii acestora , sau pe perioada inscrisa in oferta . Orice intelegere devine valabila doar dupa confirmarea acesteia in scris .

3. PRETURI SI MODALITATI DE PLATA

Preturile unitare in baza carora se intocmeste factura sunt conform listelor de preturi communicate de VANZATOR , sau a ofertelor transmise de acesta , transformarea in lei facandu-se la cursurile afisate de BNR in ziua intocmirii facturii . Ele sunt valabile numai daca intreaga cantitate este comandata / receptionata . In cazul in care , pana la momentul livrarii au loc majorari ale taxelor vamale , impozitului , cursului de schimb valutar si / sau ale altor cheltuieli esentiale , VANZATORUL isi rezerva dreptul de a modifica preturile ofertate .
Plata se face in termenul prevazut in factura .
Prin primirea marfii CUMPARATORUL si-a dat acordul , fara obiectiuni , asupra pretului si conditiilor de plata .

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Locul de livrare a produselor va fi depozitul VANZATORULUI .
La cererea CUMPARATORULUI , cu acordul VANZATORULUI , produsele pot fi livrate prin expeditie pe cai ferate , rutiere sau aeriene . Plata cheltuielilor de livrare va fi suportata de CUMPARATOR . Chiar daca VANZATORUL accepta sa plateasca el expeditia riscul asupra pierderii  sau deteriorarii produselor trece asupra CUMPARATORULUI de indata ce marfa a fost predate unei case de expeditii , unui caraus sau CUMPARATORULUI .
VANZATORUL nu raspunde , sub nici o forma , de pagubele produse ulterior acestui moment .

5. DREPTUL DE PROPRIETATE

Dreptul de propietate trece de la VANZATOR la CUMPARATOR la data la care sunt achitate obligatiile de plata ale CUMPARATORULUI , chiar si in cazul in care unele facturi au fost achitate partial .

6. PENALITATI

Pentru neplata contravalorii facturii la termenul stabilit , CUMPARATORUL datoreaza penalitati de 1% pe zi de intarziere pentru valoarea facturii neachitate , fara a fi nevoie de preaziv sau hotarare judecatoreasca . Dupa trecerea a 90 zile de intarziere , penalitatile sunt de 2% pe zi de intarziere din  valoarea facturii neachitate . Achitarea cu intarziere atrage facturarea diferentei de curs valutar . Cuantumul penalitatilor poate depasi valoarea facturii neachitate .
In cazul in care CUMPARATORUL nu-si indeplineste la timp obligatiile de plata sau VANZATORUL primeste informatii care afecteaza credibilitatea CUMPARATORULUI , toate creantele devin imediat scadente si VANZATORUL este indreptatit sa ia toate masurile pentru incasarea creantelor existente .

7. LITIGII

In cazul oricaror neintelegeri ce se vor ivi , se va incerca rezolvarea lor pe cale amiabila . In caz de litigiu , partile accepta solutionarea acestuia de catre instanta de judecata in raza careia se afla sediul VANZATORULUI .

8. DISPOZITII FINALE

La baza relatiilor comerciale stau prevederile legale ale ROMANIEI .

Prin bifarea casetei  “ SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE “  CUMPARATORUL isi da acordul asupra acceptarii termenilor si conditiilor enumerate mai sus , iar acesta are putere de contract intre parti .

Login utilizator
Nume utilizator

Parola

Login
Nu sunteti inregistrat? Click aici pentru a completa o cerere de inregistrare
Contact Delatreid s.r.l.
Email E-mail
office@delatreid.ro

telefon Telefon
0371 152 920
0722 273 141

Noutati
Pompe de Caldura _______SPRSUN______
S.C.Delatreid SRL Constanta comercializeaza Pompe de Caldura SPRSUN. Cea mai buna alegere avand in vedere raportul calitate-pret, consum scazut de energie electrica, fiabilitate si durata de viata mai mare cu pana la 30%.

Puteti vizualiza atat pompa de caldura, cat si diferentele de consum fata de centrala electrica conventionala aici.

Pentru vizualizarea datelor tehnice puteti intra aici.

Prima pagina | Catalog produse | Contact | Termeni si conditii | Site map | Cum cumpar? | Inregistrare
2013 © Delatreid s.r.l - Toate drepturile rezervate

Un proiect EPIC WEB